Bursa şehidi hastalara umut olacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 07:08
SON DAKİKA

Bursa şehidi hastalara umut olacak

Bursa’da görev yapan Polis Memuru Alaattin Özdemir görevi başında iken yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Özdemir’in beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından merhumun ailesi, şehidin organlarının bağışlanmasına karar verildi.

reklam
Bursa şehidi hastalara umut olacak
Son Güncelleme :

06 Aralık 2019 - 22:15

reklam

3 Aralık 2019 da görevi başında iken başından ateşli silah ile ağır yaralanan Polis Memuru Alaattin ÖZDEMİR Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış yapılan tüm müdahale ve tedavilere rağmen 6 Aralık 2019 da beyin ölümü gerçekleştiği tespit edilmiştir. Hastane Organ Nakli Koordinatörlerimizin aile ile yaptığı görüşme sonrasında ailesinin organ bağışında bulunması ile Bursa Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Merkezine bildirim yapılarak harekete geçildi.

Yapılan basın açıklamasında, “Sağlık Bakanlığı Ulusal Koordinasyon Merkezinin yaptığı taramalar sonucunda akciğer, böbrek ve karaciğer bekleyen 4 hastaya organların uyumlu olduğu tespit edildi.

Alaattin Özdemir’in böbrekleri; Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde nakil olmayı bekleyen hastalarımıza,

Karaciğeri; Bursa Acıbadem Hastanesi’nde nakil olmayı bekleyen hastamıza,

Akciğeri; İstanbul Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakil olmayı bekleyen bir hastamıza

Korneaları; Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde nakil olmayı bekleyen hastalarımıza nakledilecektir.

Ailesi tarafından yüce bir davranışla organları bağışlanan Kahraman Polis Memurumuz Alaattin ÖZDEMİR (44), 4 kişiye hayat verecek, 2 kişiye de ışık olacaktır. Kahraman polisimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadeleri yer aldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam