Bursa Şehir Hastanesi'ne bir otobüs hattı daha | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 13:21
SON DAKİKA

Bursa Şehir Hastanesi’ne bir otobüs hattı daha

Şehir dışındaki Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için yeni bir otobüs hattı planlanıyor. İşte yeni hattın güzergahı…

reklam
Bursa Şehir Hastanesi’ne bir otobüs hattı daha
Son Güncelleme :

30 Ekim 2019 - 11:25

reklam

BURULAŞ Genel Müdürü Kürşat Çapar, AS TV’de yayınlanan Yerel Yönetimler programında Bursa Hakimiyet gazetesi Yazarı Namık Göz’ün sorularını yanıtladı.

Namık Göz, Şehir Hastanesine konulacak yeni otobüs hattına ilişkin bilgileri köşesine taşıdı:

“Şehir Hastanesi’ne ulaşımı sağlamak amacıyla Bursaray bağlantılı Küçük Sanayi ve Emek istasyonları ile Demirtaş ve Terminal’den 3 hat oluşturulmuştu. 25 belediye otobüsü bu hatlarda halen sefer yapıyor. İlk haftalarda istasyona her vagon geldiğinde hareket eden otobüsler, zaman içinde yolcuların taleplerine uygun olarak düzenlendi. Ancak, Heykel, Kent Meydanı, yeni büyükşehir belediye binasının doğu ve batı yönlerindeki vatandaşlardan hastaneye direkt seferler talebi geldi.

Muradiye Devlet Hastanesi’nin kapanmasıyla Şehir Hastanesi’ne giden doktorlarla bu bölgedeki hasta bağının devamı için otobüs seferi düzenleme kararı alındı. Yeni alınan şoförlerin göreve başlamasıyla kasım ayında devreye girecek hat, tava şeklinde bir güzergah izleyecek. Kent Meydanı, Heykel, Ankara yolu ile tavanın gövdesi, sap bölümüyle de İstanbul Caddesi’nden çevre yoluyla Şehir Hastanesi’ne ulaşılacak.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam