Bursa sokaklarına develer indi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 13:49
SON DAKİKA

Bursa sokaklarına develer indi

Antalya’dan Bursa’ya develerini getiren yetiştirici, vatandaşları develerle gezdiriyor.

reklam
Bursa sokaklarına develer indi
Son Güncelleme :

14 Aralık 2019 - 12:15

reklam

Bitlis tanıtım günleri dolayısıyla Bursa’ya Antalya’dan gelen Mehmet Ali Yalçın, getirdiği deve, at ve eşeklerle Bursalıları gezdiriyor. Çarşamba Pazarı’na develerini indiren Yalçın, 20 lira karşılığında Bursalı vatandaşlara deveyle gezme keyfi yaşatıyor. Hayatlarında ilk kez deve gören vatandaşlar ise develeri inceleyip bol bol fotoğraf çektiriyor.

Antalya’da bu hizmeti turistlere verdiğini ifade eden Mehmet Ali Yalçın, “Bitlislilerin Bursa’da düzenlediği tanıtım günleri için geldim.

Bursa’ya 2 deve, 3 tane at ve 1 eşek getirdim. Burada Bursalıları deveyle gezdiriyoruz. Çocuklar ise atlarla geziyor. Ben bu işi yazın Antalya’da turistlere yönelik yapıyorum. Deveyle ve atlarla vatandaşları 20 liraya gezdiriyoruz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam