Bursa Tekstil ve Hazır Giyim İş Forumu başladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 20:03
SON DAKİKA

Bursa Tekstil ve Hazır Giyim İş Forumu başladı

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) koordinasyonunda, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) iş birliğinde düzenlenen Bursa Tekstil ve Hazır Giyim İş Forumu başladı.

reklam
Bursa Tekstil ve Hazır Giyim İş Forumu başladı
Son Güncelleme :

25 Mart 2019 - 14:47

reklam

Kentteki bir otelde düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, programın verimli ve bereketli geçmesini temenni etti.

Bursa Tekstil ve Hazır Giyim İş Forumu ile ticari ilişkilerin daha da gelişeceğini vurgulayan Gerim, “Ülkelerimiz arasında ticari ilişkilerimiz var. İnşallah bu toplantıda bu ilişkilerimizi biraz daha ilerletmek açısından önem arz ediyor. Bu toplantıya vesile olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Arap ülkelerinden gelen 60 kişilik heyetle ikili iş görüşmeleri yapılacağı iş forumu yarın sona erecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam