Bursa Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 06:23
SON DAKİKA

Bursa Valiliği’nden kuvvetli yağış uyarısı!

Bursa Valiliği, bugün için Bursa’da kuvvetli lodos ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini söyleyerek vatandaşları uyardı.

reklam
Bursa Valiliği’nden kuvvetli yağış uyarısı!
Son Güncelleme :

29 Kasım 2019 - 11:20

reklam

Bursa Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bugün (29.11.2019) sabah saatlerinden itibaren Bursa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışla birlikte rüzgârın da güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağış ve rüzgârın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması hususunda; Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam