Bursa Valisi Canbolat'a MÜSİAD'ın yeni yönetiminden ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 07:29
SON DAKİKA

Bursa Valisi Canbolat’a MÜSİAD’ın yeni yönetiminden ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin geçtiğimiz haftalarda düzenlediği Olağan Genel Kurulu’nun ardından göreve gelen MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

reklam
Bursa Valisi Canbolat’a MÜSİAD’ın yeni yönetiminden ziyaret
Son Güncelleme :

10 Mart 2019 - 23:48

reklam

İyi niyet ziyareti çerçevesinde geçen ziyarette, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, dernek olarak faaliyetlerinden ve projeleri hakkında Vali Canbolat’a bilgilendirmelerde bulundu.

Gelecek dönem hedeflerinden de bahseden Alpay, “Geçmiş dönemden aldığımız bayrağı, daha da yukarı taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. MÜSİAD Bursa Şubesi olarak her zaman şehrimizin ve ülkemizin değerlerine sahip çıkarak hareket ettik. Gelecek dönemde de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Valisi Yakup Canbolat ise, yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, işbirliklerine açık olduklarını sözlerine ekledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam