Bursa Valisi Canbolat'tan 1 Mayıs mesajı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 13:03
SON DAKİKA

Bursa Valisi Canbolat’tan 1 Mayıs mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü için yazılı bir mesaj paylaştı.

reklam
Bursa Valisi Canbolat’tan 1 Mayıs mesajı
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2019 - 8:46

reklam

Canbolat’ın mesajı şöyle:

“Gazi Meclisimiz tarafından 1 Mayıs günü,  2008 yılında ”Emek ve Dayanışma Günü”, 2009 yılında da resmi tatil ilan edilerek tüm çalışanların kutladığı bir bayram coşkusu haline getirilmiştir.

Bizler, alın terini kutsal gören ve her şeyin üzerinde tutan, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu mirasın özünü “işçiye, henüz alın teri kurumadan hakkının verilmesi” anlayışı oluşturmaktadır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün, Bursa’mızda ve ülkemizde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında kutlanmasını temenni ederken, tüm işçi kardeşlerime ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam