Bursa Valisini duygulandıran ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 19:43
SON DAKİKA

Bursa Valisini duygulandıran ziyaret

Bursalı Şehit Yarbay İlker Çelikcan’ın babası Niyazi Çelikcan, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Şehit Yarbay’la Hakkari’de birlikte mesai yapan Vali Canbolat, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

reklam
Bursa Valisini duygulandıran ziyaret
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2019 - 11:10

reklam

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında 2015 yılında şehit düşen Yarbay İlker Çelikcan’ın babası Niyazi Çelikcan, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Şehit babasının ziyareti Vali Canbolat’ı bir hayli duygulandırdı.

Canbolat, ziyarete ilişkin sosyal medya mesajında, “Hakkari’de görev yaptığımda tanıdığım/tanıştığım yüce dağlar gibi bir yiğitti, Yarbay İlker Çelikcan… Dağlıca’da vatanını gözünü kırpmadan savunan ve canını veren bir kahramandı. 16 arkadaşıyla şehadetinde de oradaydım… Onlara Allah’tan rahmet diliyorum.” mesajını paylaştı.

Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan, Dağlıca’da 6 Eylül 2015 tarihinde yürütülen operasyonlarda askeri personel taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütü tarafından yola tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu 16 askerimiz ile birlikte şehit düşmüştü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam