Bursa Yenişehir Devlet Hastanesinin yapımı sürüyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:18
SON DAKİKA

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesinin yapımı sürüyor

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, yapımı devam eden Yenişehir Devlet Hastanesinin 2-3 ay içinde hizmete girmesinin planlandığını belirtti.

reklam
Bursa Yenişehir Devlet Hastanesinin yapımı sürüyor
Son Güncelleme :

16 Kasım 2018 - 0:16

reklam

Hastane binasında inceleme yapan Başkan Kamıl, 10 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen 5 bin 500 metrekarelik hastane binasının, ilçedeki sağlık hizmetlerinde çığır açacağını ileri sürdü.

Hastanenin hem fiziki, hem teknik hem de personel bakımından çok daha yeterli imkanlara sahip olacağını ifade eden Kamıl, “Örneğin, işe girişlerden, engelli işlemlerine değin birçok alanda heyet raporu isteniyor. Yenişehirliler heyet raporu için İnegöl ya da Bursa’daki hastanelere gidiyorlar. Yeni hastane hizmete girince bu raporlar Yenişehir’de verilebilecek.” diye konuştu.

– Hizmetler karalanmaya çalışılıyor

109 yatak kapasiteli hastane binasının tam teşekküllü olacağına değinen Kamıl, bazı kesimlerin bu önemli hizmeti karalamaya çalıştığını vurguladı.

Söz konusu kesimlerin, yağışlı havalarda hastane binasının bodrumunu su bastığını yaydığını söyleyen Kamıl, hastane binasında bodrum bulunmadığını ifade etti.

İncelemede Kamıl’a, Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kalender Durmaz, Hastane Müdürü Adnan Dursun ve AK Parti Yenişehir İlçe Başkan Vekili Mustafa Dönmez eşlik etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam