Bursa'da 23 Nisan coşkusu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 02:21
SON DAKİKA

Bursa’da 23 Nisan coşkusu

Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Bilecik ve Yalova’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

reklam
Bursa’da 23 Nisan coşkusu
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 14:45

reklam

Bursa’da, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger tarafından Heykel Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasının ardından merkez Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Alanı’ndaki kutlama programına geçildi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Dülger, bu bayramın Atatürk tarafından tüm çocuklara armağan edildiğini belirterek, “İnanıyoruz ki kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan çocuklarımız sevgi, dostluk bağlarını geliştirerek tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına önemli katkılar sağlayacaktır.” dedi.

Şiirlerin okunması, yabancı uyruklu öğrencilerin oratoryosu ve halk oyunu gösterileriyle tamamlanan törene, Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, diğer protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam