Bursa'da 28 kişinin alınacağı yere yüzlerce kişi başvurdu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 18:28
SON DAKİKA

Bursa’da 28 kişinin alınacağı yere yüzlerce kişi başvurdu

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere işçi alımı ön kayıtları yapıldı.

reklam
Bursa’da 28 kişinin alınacağı yere yüzlerce kişi başvurdu
Son Güncelleme :

27 Eylül 2019 - 13:25

reklam

İşkur üzerinden Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 28 personel alınacak. Okullarda temizlik ve diğer görevlerde çalıştırılmak üzere alım yapılacağının ilân edilmesinin ardından hükûmet binasının önünde kuyruklar oluştu. Orhaneli Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan ön kayıtlar için başvurular ilgi gördü. Okullarda görevlendirilmek üzere temizlik personeli alımı yapılacak.

Ön kayıtların ardından 23 temizlikçi ve 5 güvenlik personelinin alınacağı okullar için müracaat sayısı temizlik için 340, güvenlik için 18 kişi olurken, toplam 363 kişi sabahın ilk saatlerinde müracaat etti.

İşkur TYP personel alımları için İşkur’a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli ve malûl aylığı almıyor olmak, öğrenci olmamak şartları aranmakta.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam