Bursa'da acılı genç canına kıydı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 04:42
SON DAKİKA

Bursa’da acılı genç canına kıydı

Bursa’da önceki gün babasını kaybeden genç, baba acısına dayanamayınca kendini 3. kattan aşağıya bıraktı. Ağır yaralanan genç tedavi altına alındı.

reklam
Bursa’da acılı genç canına kıydı
Son Güncelleme :

09 Ekim 2019 - 18:10

reklam

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, dün babasını kaybeden Muhammet A. (26), yaşadığı acıya dayanamayarak kendini oturdukları binanın üçüncü katından aşağı bıraktı. Gencin atladığını gören vatandaşlar ve yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Muhammet A.’nın şuurunun kapalı ve durumunun ağır olduğunu tespit ederek yaralı genci hastaneye kaldırdı. Gencin atlamasıyla ilgili inceleme yürüten polis ekipleri, Muhammet A.’nın babasının ölümünden sonra bunalıma girdiğini ve bu sebeple atladığını belirledi. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hüseyin 9 Ekim 2019 / 21:26 Cevapla

bu resim ne böyle kardeşim kaldır şunu

reklam
reklam