Bursa'da ağabeyini öldürmüştü! Akli dengesi… | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 11:34
SON DAKİKA

Bursa’da ağabeyini öldürmüştü! Akli dengesi…

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ağabeyini öldüren sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına ilişkin rapor çıktı.

reklam
Bursa’da ağabeyini öldürmüştü! Akli dengesi…
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2019 - 10:16

reklam

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2017 yılı Eylül ayında meydana gelen olayda R.T. (42), tartıştığı ağabeyi K.T.’yi (45) göğsünden bıçaklayarak öldürdü, olayın ardından tutuklandı.

‘ÖLMEYİ HAK ETTİ’

Sanık hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “üstsoydan akrabayı öldürmek” suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı. Yargılanmasına devam edilen sanık daha önceki ifadesini tekrarlayarak, “Olay günü cinsel içerikli sözler söyledi. Ben kendimi kaybetmişim. Ben ağabeyimi öldürüp öldürmek istemediğimi tam hatırlamıyorum. Bu kişi ölmeyi hak etti. Ben de vurdum, pişman değilim. Bazı şeyleri sonradan hatırlayınca kızıyorum. Bazen pişmanlık duyuyorum” dedi.

AKLI DENGESİ YERİNDE

Mahkeme heyeti, sanık R.T.’nin akıl sağlığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu’ndan rapor alınmasına karar verdi. Gelen raporda sanığın aklî dengesinin yerinde olduğu belirtildi. Sanık, kendisinin sadece vücudunda bedenî rahatsızlık olduğunu, akıl sağlının yerinde olduğunu söyledi.

Mahkeme eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteleyip, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam