Bursa'da Başkan Aktaş'tan zam açıklaması | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 08:52
SON DAKİKA

Bursa’da Başkan Aktaş’tan zam açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan tartışılacak bir açıklama geldi. Bursa’da ulaşıma yapılan zammı “fiyat ayarlaması” olarak niteleyen Aktaş, “Dönem başında yüzde 11’lik fiyat ayarlamasından dolayı kıyameti koparanlar oldu. Bugün görüyoruz ki başkaları bunun misli misli fazlasını yapıyor” dedi.

reklam
Bursa’da Başkan Aktaş’tan zam açıklaması
Son Güncelleme :

06 Eylül 2019 - 13:10

reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, 12 metrelik 25 yeni otobüsü bünyesine kattı, 50 yeni şoför de istihdam edildi.

BURULAŞ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bizler Bursalıları evlerinden işine işlerinden evine en konforlu şekilde ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Bursaray’da kapasiteyi yüzde 60 artıracak sinyalizasyon optimizasyon çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıl otomatikman bir artış sağlamış olacağız. Kent içi toplu taşıma konusunda; okulların açılmasından önce alçak tabanlı, klimalı ve engelli rampalı 25 tane otobüsümüzü Burulaş filomuza eklemiş oluyoruz. Yeni otobüs yatırımımız ile günlük sayımız artmış olacak. Özellikle Bursa Şehir Hastanesinde ve yoğunluğun olduğu hatlarda rahatlamayı sağlayacağız. 25 adet 12 metrelik otobüsü filomuza katarak 399 olan araç sayımızı 424’e çıkarttık. Bunun yanında 50 şoför arkadaşımız ekibimize katıldı.” dedi.

Yeni yatırımlarla Bursa’nın ulaşımını halledeceklerini söyleyen Aktaş, isim vermeden Ankara’da yapılan toplu ulaşım zammını ima ederek şunları söyledi:

‘FİYAT AYARLAMASINA KIYAMETİ KOPARDILAR’

“Dönem başında yüzde 11’lik fiyat ayarlamasından dolayı kıyameti koparanlar oldu. Bugün görüyoruz ki başkaları bunun misli misli fazlasını yapıyor. Biz şunu iddia ediyoruz. İnşallah bu optimizasyon çalışmalarından sonra toplu taşımayla alakalı ortaya çıkan maliyetler doğrultusunda ulaşım fiyatlarını daha uygun hale getireceğiz. Bursalılara kaliteli, konforlu ve ekonomik ulaşım hizmetini sürdüreceğiz.”

Başkan ve törene katılanlar hep birlikte kurdelayı keserek 25 yeni otobüsü hizmete aldı.

Başkan Alinur Aktaş, yeni otobüslerden birinin direksiyonuna geçerek trafiğe kapalı alanda otobüsü test etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam