Bursa'da beklenen yağış hayatı felç etti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:39
SON DAKİKA

Bursa’da beklenen yağış hayatı felç etti

Bursa’da beklenen sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bursa-Mudanya yolu göle dönerken sürücüler zor anlar yaşadı.

reklam
Bursa’da beklenen yağış hayatı felç etti
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2019 - 15:11

reklam

Bursa’da bugün gökgürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hakim…

Beklenen yağış İstanbul’un ardından Bursa’ya da geldi.

SAĞANAK BURSA’YI VURDU… FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bursa Valiliği’nden dün yapılan açıklamada, “Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bursa, Bilecik ve Eskişehir’in kuzeybatı kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın (17.08.2019 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzlukluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denilmişti.

İSTANBUL’U SEL ALDI…

Sağanak yağmura, bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Aşırı yağmur sebebiyle vatandaşlar, kapalı alanlara sığındı. Bazıları ise yağmura aldırış etmeden yoluna devam etti.

MUDANYA YOLU GÖLE DÖNDÜ

Şiddetli yağmur sebebiyle sel suları altında kalan Mudanya Bursa yolunda trafik durma noktasına geldi. Rögar ve mazgallar temizlenmeyince yollar göle döndü. Araç sürücüleri karayolunun göle dönmesi sebebiyle ilerlemekte güçlük yaşadı.

Araçlarına su dolan bazı sürücüler ise hasar sebebiyle belediyeye tepki gösterdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam