Bursa'da bisiklet sürücüsü ölümden döndü | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 16:20
SON DAKİKA

Bursa’da bisiklet sürücüsü ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kırmızı ışıkta geçen şarjlı bisikletliye hafif ticari aracın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

reklam
Bursa’da bisiklet sürücüsü ölümden döndü
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2019 - 20:11

reklam

Edinilen bilgiye göre, kaza Yağlı Tohumlar Kavşağı’nda meydana geldi. Yeşil ışıkta yoluna devam Azat A. idaresindeki 16 PH 365 plakalı hafif ticari araç Alanyurt istikametinden İnegöl’e doğru seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçen Abdüssettar E.’nin kullandığı şarjlı bisiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle sürücü yere düşerek yaralanırken arkasında bulunan ismi öğrenilemeyen bir çocuk ise kazayı yara almadan atlattı.

Yaralı şahıs kazaya karışan hafif ticari araçla İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazayı yara almadan atlatan çocuk ise şarjlı bisikleti alıp kaza yerinden kayıplara karışması ise dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam