Bursa'da bisiklet ve motosikletlere 'kaldırım' yasağı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

22 Eylül 2023 - 21:03
SON DAKİKA

Bursa’da bisiklet ve motosikletlere ‘kaldırım’ yasağı

Bursa’nın İnegöl Kaymakamı Kaymakamı Şükrü Görücü, kaldırımda seyreden bisiklet ve motosikletlere el konulacağını söyledi.

reklam
Bursa’da bisiklet ve motosikletlere ‘kaldırım’ yasağı
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2019 - 12:10

reklam

Kazaların önüne geçmek için Kaymakam Şükrü Görücü’den önemli bir açıklama geldi.

Kaymakam Görücü, bir işyerinin açılışında yaptığı konuşmada, “Konu trafik olunca biraz ülkeden ve İnegöl’den bahsetmek lazım. Ben öncelikle şunu söylemek istiyorum. Trafik kurallarına uymak hepimizin birinci görevi. Ama şöyle baktığımızda yayalar kırmızı ışıkta, sürücüler ise yeşil ışıkta çok rahat geçebiliyor. Bakıyorsunuz gecenin bir saatinde kaldırımda gitmemesi gerek bir motosiklet size çarpabiliyor. Bu konuda emniyette talimat verdim. Kaldırımda sürüş yapan motosiklet ve bisiklet sahiplerinin gerekirse bisikletlerine ve motosikletlerine el konulacak, çünkü daha fazla kazaya tahammülümüz yok. Biz İnegöl’de göreve başladığımız günden bu yana her olayda düşüş var, ama ölümlü kazada artış oldu. Yine geçen sene hiç kimse ölmemiş, bu yıl biri öldüğünden dolayı yüzde yüz artış oldu. Dolasıyla hemşerilerimizin kurullara uymasını istiyoruz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam