Bursa'da büfe hırsızları polisten kaçamadı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 10:34
SON DAKİKA

Bursa’da büfe hırsızları polisten kaçamadı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde gece yarısı bir büfeye girerek 50 paket sigara ile 700 TL para çaldıkları iddia edilen yaşları küçük iki kişi, güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.

reklam
Bursa’da büfe hırsızları polisten kaçamadı
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2019 - 13:28

reklam

Olay önceki gece yarısı Muradiye Mahallesi 1 Nolu aralık üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. Gece saatlerinde büfeye giren kişi yada kişiler büfeden 50 paket sigara ile 700 TL para alarak kayıplara karıştı. Büfenin soyulduğunu fark eden işletme sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri güvenlik kameralarını takip ederek yaşları küçük iki kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların ifadelerinde sigaraları boş bir tarlaya attıklarını belirleyen polis, sigara paketlerini boş arazide buldu.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan B.Ü.T. (16) ve K.K. (17) daha sonra adliyeye sevk edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam