Bursada Bugün ekibi tam kadro seçim mesaisinde | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 14:01
SON DAKİKA

Bursada Bugün ekibi tam kadro seçim mesaisinde

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri çalışmalarını tam kadro takip eden Bursada Bugün, 25 kişilik ekibi ve onbinlerce fahri muhabiri ile seçim ile ilgili tüm detayları okuyucularıyla buluşturuyor.

reklam
Bursada Bugün ekibi tam kadro seçim mesaisinde
Son Güncelleme :

02 Nisan 2019 - 2:47

reklam

BURSADA BUGÜN EKİBİ SEÇİME HAZIR

Türkiye’nin en büyük yerel internet haber portalı Bursada Bugün, Bursada Bugün TV ve 94.2 Radyo Bursada Bugün, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bursa’da, Ankara’da, İstanbul’da ve Türkiye genelinde yaşanan tüm gelişmeleri dakika dakika okuyucularıyla paylaşıyor.

Sahada muhabirlerimiz ve onbinlerce fahri muhabirimiz ile haberleri anında okuyucu ile buluşturan Bursada Bugün, editörlerimizle Bursa ve Türkiye’den tüm haberleri hızlı habercilik anlayışıyla buluşturuyor.

SEÇİM 2019 ÖZEL PROGRAMI

Bugün Saat 18.00 itibariyle “Seçim 2019 Özel” programında Mehmet Ali Ekmekçi’nin moderatörlüğünde Aysın Komitgan ve benim yorumlarımla, dakika dakika seçim sonuçlarını Bursada Bugün TV izleyicilerine ve 94.2 Radyo Bursada Bugün dinleyicilerine aktaracağız..

Partilerden milletvekilleri, belediye başkan adayları ve il başkanlarını canlı yayınlarla konuk alacağız..

Ankara’da köşe yazarımız Metehan Demir, İstanbul’da köşe yazarımız Murat Sağman ile ülke geneli gelişmeleri aktaracağız..

SEÇİM GÜNÜ HEDEF 1 MİLYON TEKİL ZİYARET, 5 MİLYON TIKLANMA

Günlük tekil ziyareti ortalama 200 bin bandında olan, 1 milyona yakın tıklanması olan www.bursadabugun.com olarak, seçim günü (yarın) kendi rekorlarımızı bir kez daha kırmayı hedefliyoruz..

Hedefimiz, seçim günü 1 milyonun üzerinde tekil ziyaret, 5 milyonun üzerinde tıklanma..

2019 Yerel Seçim Sonuçları, saniye saniye www.bursadabugun.com farkıyla canlı olarak okuyucularımızla buluşuyor..

Gözünüz ve kulağınız bizde olsun..

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam