Bursa'da Cumhuriyet coşkusu denize yansıdı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:31
SON DAKİKA

Bursa’da Cumhuriyet coşkusu denize yansıdı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında denize açılan tekneler görsel bir şölene imza attı.

reklam
Bursa’da Cumhuriyet coşkusu denize yansıdı
Son Güncelleme :

29 Ekim 2019 - 17:21

reklam

Mudanya Mütarekesi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerinin atıldığı Mudanya, Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümünde adına yakışır bir kutlamaya daha imza attı.

Kaymakamlık binasında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Mudanya protokolü, siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Mudanyalıların kortej yürüyüşüyle devam etti.

Mütareke Meydanı’nda toplanan çok sayıda vatandaş, Mudanya Belediye Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde Türk bayrakları ile İpar Caddesi üzerinden İskele Meydanı’na kadar yürüdü.

İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenlerde, Cumhuriyetin 96. yılı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrencilere de ödülleri verildi. Resmi tören, şiirlerin okunması ve Mudanya Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yelkenli tekneler de unutulmaz bir gösteriye imza attı. Bayraklarla süslenmiş olan tekneler sahilde yürüyenlere eşlik ederken, görsel bir şölen sunmuş oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam