Bursa'da eko turizm hamlesi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 17:30
SON DAKİKA

Bursa’da eko turizm hamlesi

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde eko turizm atağı başladı.

reklam
Bursa’da eko turizm hamlesi
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2019 - 11:12

reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhaneli Belediyesi iş birliği ile Karagöz piknik alanında eko turizm projesinin temelleri atıldı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, “Büyükşehir ile birlikte Bursa’mıza ve Orhaneli’mize hizmet etmek için yaptığımız eko turizm projemiz Orhaneli’ye ve şehrimize değer katacak bir projedir. Eko turizm projemizde ilk etapta 1 restoran, 2 katlı kır evi, 15 adet bungalov evler yapılacak. Akabinde toplam 45 adet bungalov ev tamamlanmış olacak. Bunun hâricinde spor alanları, halı saha, voleybol sahası, çocuklarımızın at binebilecekleri yerler ve otopark yapılarak Orhaneli’miz eko turizm ile buluşacak” dedi.

Aykurt, “İnşallah biz bu alanlarımızı değerlendireceğiz. İnsanlarımız nefes alacak. Yeşilliğin içinde, havası bozulmamış tertemiz bir yerde gün geçirebilmeleri için güzel bir mekan oluşturmanın ilk adımını atıyoruz. kısazamanda bu projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Karagöz piknik alanında orman içine yapılacak eko turizm projesinin bir an evvel bitirilmesi hedefleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam