Bursa'da FETÖ operasyonu 14 gözaltı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 12:16
SON DAKİKA

Bursa’da FETÖ operasyonu 14 gözaltı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sabah yaptıkları operasyonda FETÖ’nün firari şüphelileri saklamak için kullandığı 12 hücre evine baskın düzenledi. Operasyonda 14 şahıs gözaltına alındı.

reklam
Bursa’da FETÖ operasyonu 14 gözaltı
Son Güncelleme :

16 Ekim 2019 - 12:15

reklam

Bursa’da FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik operasyonlar devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmanın ardından firari şahısların kaldığı belirlenen 12 hücre evine operasyon düzenlendi.

Polis ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda, 2 Askeri Mahrem İmam, 1 İhraç Üsteğmen, 1, Büyük Bölge Talebe Sorumlusu, 1 Bölge Üniversite Sorumlusu, 9 örgüt mensubuyla birlikte toplam 14 firari şahıs yakalandı.

Hücre evlerinde yapılan aramada çok sayıda dijital materyalle birllikte sahte kimlikler ve örgüt tarafından verilmiş teşekkür belgesi ele geçirildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam