Bursa'da FETÖ operasyonu! Adliyeye sevk edildiler | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 12:25
SON DAKİKA

Bursa’da FETÖ operasyonu! Adliyeye sevk edildiler

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları tespit edilerek haklarında yakalama kararı çıkarılan aralarında 6 polisin de bulunduğu 19 kişi Terörle Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan işlemleri biten 9 kişi adliyeye sevk edildi.

reklam
Bursa’da FETÖ operasyonu! Adliyeye sevk edildiler
Son Güncelleme :

02 Ekim 2019 - 12:26

reklam

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgütle bağlantılı oldukları tespit edilen 24 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı. Kararın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkarılan şahısların adreslerini tespit ederek operasyon için düğmeye bastı. Sabah saatlerinde Bursa merkez olmak üzere Çanakkale, Eskişehir, Konya, Kütahya ve Malatya’da çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapan KOM ve TEM ekipleri, aralarında 1’i emekli, 5’i ihraç 6 polis memurunun da bulunduğu 19 kişiyi gözaltına aldı.

19 FETÖ şüphelisinden 9’u adliyeye sevk edildiGözaltına alınan 19 şahıstan 9’u emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şahısların savcılık sorgusu devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam