Bursa'da gaziye saldırı! Bu gaddarlığın hesabını sorun | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 01:43
SON DAKİKA

Bursa’da gaziye saldırı! Bu gaddarlığın hesabını sorun

Kuzey Irak Gazisi Ömür Karaman’ın dinlenmek için gittiği bir kafede saldırıya uğramasına sert tepki geldi. Gazi Karaman’ı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, yetkililere “Sorumluları derhal bulun ve bu gaddarlığın hesabını sorun.” çağrısı yaptı.

reklam
Bursa’da gaziye saldırı! Bu gaddarlığın hesabını sorun
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2019 - 16:10

reklam

Bursa’da bir kafede saldırıya uğrayan Gazi Ömür Karaman’ı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Karaman’ın asker olduğu 2002 yılında terörle mücadele sırasında Irak’ın Haftanin bölgesinde meydana gelen çatışmada yaralandığını hatırlatan Sarıbal, “Uzaktan kumandalı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve 26 defa ameliyat olan Ömür Karaman, şu anda yzüde 92 engelli” dedi.

Sarıbal, “Dinlenmek için gittiği bir kafede, ayağını sandalyenin üstüne koydu diye kafe sahibi ve çalışanlar tarafından öldüresiye dövülmüş. Bütün yetkililere çağrımızdır: Sorumluları derhal bulun ve bu gaddarlığın hesabını sorun.” ifadelerini kullandı.

Sarıbal, “Biz eğer gazilerimize, şehitlerimize, şehit ailelerimize sahip çıkmayacaksan artık burada başka bir söylemenin anlamı yok. İçişleri Bakanlığını, Bursa Valisini, Gemlik Kaymakamını ve Başsavcısını göreve davet ediyoruz. Kamera kayıtlarının olduğu söyleniyor. Bu olaya derhal müdahale edilsin” çağrısı yaptı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam