Bursa'da gözaltına alınan tefecilerden 10'u tutuklandı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 12:44
SON DAKİKA

Bursa’da gözaltına alınan tefecilerden 10’u tutuklandı

Bursa’da suç örgütü kurarak tefecilik yaptıkları tespit edilen 13 kişiden 10’u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

reklam
Bursa’da gözaltına alınan tefecilerden 10’u tutuklandı
Son Güncelleme :

13 Eylül 2019 - 13:15

reklam

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, suç örgütü kurarak tefecilik yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 20 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda, hakkında arama kararı bulunan 14 şahıstan 13’ü gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 12 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, tabanca ve tüfeklere ait çok sayıda fişek ile başkaları adına düzenlenmiş çek ve senet ele geçirildi.

Gözaltına alınan 13 şüpheli emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden A.K.C, K.S, A.T, E.K, A.Ç, S.D, E.K, U.B, C.G, ve M.E. isimli 10 şahıs silahlı terör örgütü kurmak suçundan tutuklanırken, C.G, C.K. ve O.K. isimli şüpheliler ise adlî kontrol şartıyla tahliye edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam