Bursa'da husumetli gençler yolda karşılaşınca… | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 14:16
SON DAKİKA

Bursa’da husumetli gençler yolda karşılaşınca…

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gençler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

reklam
Bursa’da husumetli gençler yolda karşılaşınca…
Son Güncelleme :

19 Aralık 2019 - 19:10

reklam

Olay Yeniceköy Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan M.Z.B. (15) ile E.A. (17), Rauf Denktaş Caddesi üzerinde karşılaşarak tartışmaya başladı. Münakaşa kavgaya dönüşünce E.A. isimli genç belinden çıkardığı kurusıkı tabanca ile M.Z.B.’nin karın bölgesine doğru ateş etti. Daha sonra M.Z.B’nin arkadaşı M.M. olaya müdahil olarak E.A.’yı kafasına elindeki zincirle vurarak yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıları İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaralı gençler hastanedeki işlemlerinin ardından jandarma ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam