Bursa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transfer | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 15:48
SON DAKİKA

Bursa’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne transfer

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bursa siyasetinin tanınmış isimlerinden birini İstanbul’a transfer etti. İşte o isim ve yeni görevi…

reklam
Bursa’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne transfer
Son Güncelleme :

01 Ekim 2019 - 9:10

reklam

DSP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser döneminde BURFAŞ Genel Müdürü olarak kamuoyunun yakından tanıdığı Fahrettin Beşli, İstanbul Esenler Otogarı’nın başına geçti.

Beşli’nin İstanbul’a transferine ilişkin olarak Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, şunları yazdı:

“Fahrettin Beşli’yi uzun süredir tanırız. Eski asker olarak disiplinli ve çalışkandır. 1997 yılında Bursa Terminali açıldığında ilk genel müdürü oldu. 2001’de Burfaş’a geçti, 2005’te yeniden Terminal’e döndü ve 2008’e kadar görevde kaldı.

Geçen dönem de CHP’den Osmangazi Belediye Meclisi Üyesi olarak kısa süreliğine siyasetle ilişkili oldu.

Yeni Dönem gazetesinde İstanbul’daki Esenler Otogarı’na müdür olduğunu okuyunca arayıp kutladık.

Gerçi…

CHP’den belediye meclisi üyeliği yaptığı için bu görevlendirmeyi siyasi görenler var, ama işin aslı öyle değil.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı bir toplantıda Esenler Otogarı konuşulurken, tanıyan biri ‘Bursa’da Fahrettin Beşli var. Bursa Terminali’nde çok başarılı oldu’ diyor.

İmamoğlu da onay verince geçen hafta İstanbul’a davet ediliyor. Dün aradığımızda Esenler Otogarı’nda ilk gün mesaisine başlamıştı.”

ATATÜRK’LÜ PAYLAŞIM

Fahrettin Beşli, yeni göreviyle birlikte sosyal medya hesabından Atatürk’ün “İstanbul, bizim tarihimizin ve uygarlığımızın bir özetidir.” sözünü paylaştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam