Bursa'da kaçak alkol denetimi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:53
SON DAKİKA

Bursa’da kaçak alkol denetimi

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 304 personel ile kaçak, sahte alkol uygulaması gerçekleştirdi. 201 alkollü işletme ve 2 bin 237 şahsın sorgulandığı uygulamada, kaçak alkol bulunan 2 işletmeye cezai işlem uygulandı.

reklam
Bursa’da kaçak alkol denetimi
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2019 - 0:10

reklam

Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçak ve sahte alkolün önüne geçmek için 304 personelle uygulama gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada tek tek alkol şişelerini kontrol eden ekipler, 201 alkollü işletme ve 2 bin 237 şahsı sorguladı.

Yapılan sorgularda farklı konularda aranması bulunan 7 şahıs yakalanırken, 2 işletmede toplam 24 litre kaçak alkollü içki ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İşletme sahipleri hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet Suçu, 213 Sayılı Vergi Usül Kanunu ve 2521 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından işlem yapılırken, gözaltına alınan 7 şahıs işlemler için karakola götürüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam