Bursa'da kentsel dönüşüm mağdurlarından mesaj var | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 14:13
SON DAKİKA

Bursa’da kentsel dönüşüm mağdurlarından mesaj var

Bursa’da son dönemde sekteye uğrayan kentsel dönüşüm sorunu hala çözülemedi. Özellikle Nilüfer’de dönüşüme giren çok sayıda sitenin hala tamamlanamamış olması mağdurlar kadar henüz dönüşüm konusunda karar vermeyen vatandaşlarda da kafa karışıklığına yol açtı.

reklam
Bursa’da kentsel dönüşüm mağdurlarından mesaj var
Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 16:10

reklam

Son yıllarda Nilüfer merkezli yaşanan kentsel dönüşüm mağduriyeti hala güncelliğini koruyor. Dönüşüme giren yaklaşık 50 sitede çalışmalar ya yargı kararı ile ya da müteahhitlerin ekonomik krizden etkilenmeleri nedeniyle sekteye uğradı.

Muhatapsiz kalan, evleri yıkıldığı için taşınmak zorunda kalıp kiralarını cebinden ödeyen hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmemiş olması, henüz dönüşümle tanışmamış olan Bursalılarda da kentsel dönüşüm konusunda olumsuz bir algı yarattı.

enBursa.com mikrofonlarına yansıyan görüşler, onbinlerce konutun deprem güvenliği nedeniyle dönüşmesi gerektiği belirtilen Bursa’da kötü örnekler nedeniyle kentsel dönüşüm konusunda artan olumuz algının kırılması gerektiğini ortaya koyuyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam