Bursa'da kırsal mahallelere destek | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 05:58
SON DAKİKA

Bursa’da kırsal mahallelere destek

Karacabey’e bağlı kırsal mahallelerden Çavuş, Şahmelek ve Yenikaraağaç muhtarları, mahallerinde gerçekleştirilen parke taşı çalışmaları ve yol düzenlemelerinden dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Özkan, şehir merkezine verilen desteğin aynısının tüm kırsal mahallelerde de verildiğini vurgulayarak, yeni icraatlerin ve projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini söyledi.

reklam
Bursa’da kırsal mahallelere destek
Son Güncelleme :

14 Aralık 2019 - 14:10

reklam

Karacabey Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde 6 farklı noktada aynı anda sürdürdüğü parke taşı çalışmaları ile kırsal ve merkez mahallelerdeki yollarda düzenlemeler yaptı. Karacabey’e bağlı kırsal mahallelerden Çavuş, Şahmelek ve Yenikaraağaç muhtarları, Karacabey Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçenin dört bir yanında süren parke taş çalışmalarında sona gelindiğini duyuran Başkan Ali Özkan, “Seçimlerin ardından sıkı bir tempo ile parke taşı ve yol çalışmalarımızı yapmaya başlamıştık. Kış öncesi bu işleri neredeyse tamamladık. Şehir merkezine verdiğimiz desteğin aynısını, bütün kırsal mahallelerimizde de yaptık. Yaptığımız çalışmalarda da elbette mahalle muhtarlarımızla istişâre hâlindeydik. Şimdi muhtarlarımızın bu nazik teşekkür ziyareti bizleri de mutlu etti. Yeni çalışmalarımızla, şehri kucaklayan icraatlerimiz ve projelerimiz de devam edecek” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam