Bursa'da mahalleli diken üstünde! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

16 Nisan 2024 - 18:18
SON DAKİKA

Bursa’da mahalleli diken üstünde!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde çökme tehlikesi olan eski bina yüzünden vatandaşlar evlerinde rahat kalamıyor.

reklam
Bursa’da mahalleli diken üstünde!
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2019 - 10:13

reklam

Mütareke Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, duvarları yıkılma tehlikesi bulunan harabe vaziyetteki tarihi evden şikayetçi. Geçtiğimiz günlerde bir aracın korkuluk demirlerine çarptığı evin yanında oturan Zorluçay ailesi, binanın tehlike arz ettiğini ve yıkılma tehlikesi bulunduğunu dile getirdi. Eşinin geçirdiği trafik kazası sonucu yüzde 91 engelli olduğunu belirten Erdem Zorluçay, “Zaten zor durumda yaşıyoruz. Eşim geçirdiği trafik kazasından sonra felç oldu. Sigorta firması masrafları karşılamadı. Diğer yandan bir de bu bina çıktı. Tehlike arz eden bina yüzünden evimizde rahat uyuyamıyoruz” şeklinde konuştu.


Mahalle sakinlerinden Ali İhsan ise binanın yıkılması halinde sokaktan geçenlerin de zarar görebileceğinden bahsederek, “Bu bina sadece komşular için tehlike arz etmiyor. Yıkılırsa yolda oynayan çocuklar ve vatandaşlar yaralanabilir. Umarım korkulan olmaz” dedi.
Binanın durumunu yetkililere bildiren mahalleli bir an önce bir tedbir alınmasını istiyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam