Bursa'da mahalleliyi sokağa döken yangın | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 15:03
SON DAKİKA

Bursa’da mahalleliyi sokağa döken yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir odunlukta çıkan yangın mahalleyi sokağa döktü. Alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken, evde bulunan baba ve 3 çocuğunun çıkartılmasıyla olası bir facia engellendi.

reklam
Bursa’da mahalleliyi sokağa döken yangın
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2019 - 18:16

reklam

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi’nde Er Serdar Ünlüsoy Sokak üzerinde bulunan iki katlı ahşap evin arkasında bulunan odunlukta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanların çıktığını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev topuna dönen yangına müdahale ederken, evde bulunan baba ve 3 çocuğun çıkartılmasıyla olası bir facia önlenmiş oldu.

Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınırken, mahalleli yangını korku dolu gözlerle izledi.

Yangın nedeniyle odunluk tamamen yanarak kül oldu. Ekipler yangının çıkış sebebini araştırıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam