Bursa'da Minik Ada yazdı, belediye yaptı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 11:20
SON DAKİKA

Bursa’da Minik Ada yazdı, belediye yaptı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Borusan İlk ve Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Ecem Ada Türk, belediyeye okulunun sıkıntılarıyla ilgili mektup yazdı.

reklam
Bursa’da Minik Ada yazdı, belediye yaptı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2019 - 12:15

reklam

Okulundaki park alanının zemin kaplaması ve kapısıyla ilgili şikayetlerini dile getiren Minik Ada’nın talebi üzerine harekete geçen Gemlik Belediyesi ekipleri, okulun parkındaki zemin kaplamayı yenilerken, oyun gruplarının ise tamirini yaptı.

Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu, Minik Ada’nın mektubunun eline ulaşır ulaşmaz çalışmalara başladıklarını söyledi. Kuzu, oyun parkının çocukların herhangi bir düşme sonucu yaralanmaması için kauçuk zeminle kaplandığını kaydederken bazı oyun gruplarının ise tamir edilerek tekrar kullanılabilir hale geldiğini belirtti.

Gemlik’teki park sayısını arttırmak istediklerini kaydeden Kuzu, “Gemlik’teki çocuk parklarımızın tamir ve bakımını aralıksız sürdürürken, yeni parklarda kazandırmaya devam ediyoruz. Minik Ada kardeşime okulundaki sıkıntıları bize aktardığı için teşekkür ediyorum” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam