Bursa'da miniklere 'sağlıklı yaz okulu' | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

16 Nisan 2024 - 19:14
SON DAKİKA

Bursa’da miniklere ‘sağlıklı yaz okulu’

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından 3-6 yaş arasındaki okul öncesi çocuklara yönelik yürütülen “Sağlıklı Yaz Okulu” projesi sona erdi.

reklam
Bursa’da miniklere ‘sağlıklı yaz okulu’
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2019 - 16:21

reklam

Orhangazi Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından yürütülen proje kapsamında yaşları 3 ile 6 arasında değişen okul öncesi çocuklara eğitim verildi. Orhangazi Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Sevgi Bahçesi Ana Okulu tarafından yürütülen proje kapsamında ana okulu öğrencilerine Sağlıklı Yaz Okulu eğitimleri verildi. 4 hafta süren eğitimler iki aşamalı olarak yapıldı. İlk aşamada Sevgi Bahçesi Anaokulu’nda öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemi ile ilgili sunumlar yapıldı. Dr. Ömer Öktem, Uzman Diyetisyen Mehtap Oktay Gündüz ve Çocuk Gelişim Uzmanı Ebru Teksöz nezaretinde verilen eğitimlerin dördüncü ve son haftasında ise SYM’de çocuklara kendi sandviçlerini hazırlama eğitimleri verildi.

4 haftalık eğitimin ardından Orhangazi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde eğitim alan çocuklar için uygulama ve sertifika töreni düzenlendi. Programda minik öğrenciler aşçı kıyafetlerini giyip SYM’nin mutfağına girdiler. Burada kendi elleriyle hazırladıkları sandviçleri yediler. Daha sonra minik öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam