Bursa'da mitingden sonra imam cübbesi giyip dua etti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 19:08
SON DAKİKA

Bursa’da mitingden sonra imam cübbesi giyip dua etti

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Baki Şahan, eski belediye hizmet binası önünde miting yaptı. Yaklaşık 20 kişinin katıldığı mitingin ardından Şahan imam cübbesi giyip, dua etti. Baki Şahan, “Halkımıza küçük bir tebessüm ile kendimizi anlatmak istedik” dedi.

reklam
Bursa’da mitingden sonra imam cübbesi giyip dua etti
Son Güncelleme :

29 Mart 2019 - 8:46

reklam

Yenişehir’de avukatlık yapan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Baki Şahan, eski belediye hizmet binası önünde düzenlediği mitingde ilçe sakinlerine seslendi. Şahan’ı yaklaşık 20 kişi takip etti. Baki Şahan, 5 yıl önce eski belediye binasının çevresinin çekim merkezi haline dönüştürüleceği yönünde vaatler verildiğini ancak herhangi bir çalışma yapılmadığını ileri sürdü.

Şahan, mitingden sonra, ‘Utanç Meydanı’ yazılı tabelalara bağlı kurdeleyi kesti. Şahan ardından da yanında getirdiği imam cübbesini giyerek dua etti.

Çevredekilerin ilgiyle izlediği Baki Şahan, “Cep mitingleri halkımıza ulaşabilmemizin en kolay yolu. Halkımız artık küskün, bezgin ve yorulmuş vaziyette. İnsanlarımız, aklına gelebilecek olan en güzel şey olan gülmeyi unuttu. Halkımıza küçük bir tebessüm ile kendimizi anlatmak istedik” dedi.

ELEŞTİRDİĞİ BAŞKAN YANINA GELDİ

Mitingi duyan Yenişehir Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Çelik, Şahan’ın konuşmasının son bölümüne yetişti. Çelik, Şahan’a başarılar diledi, “İlçemizin böyle renkli kişilere ihtiyacı var” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam