Bursa'da Nilüfer Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 20:18
SON DAKİKA

Bursa’da Nilüfer Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ziyaret

Nilüfer Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Almanya-Bonn, Macaristan-Debrecen ve Bulgaristan-Varna şehirlerinden okulların katılımıyla yürütülen kültürel çeşitlilik ve ön yargılar konulu K219 Erasmus Projesi kapsamında, 8-12 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılan değerlendirme toplantıları çerçevesinde Varna Vali İkinci Yardımcısı Liliya Kirilova Hırıstova, Parva Ezikova Gimnazia Okul Müdürü Veselin Ivanov Vasilev ile Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Girne Ağcihan Coşkun tarafından Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ziyaret edildi.

reklam
Bursa’da Nilüfer Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ziyaret
Son Güncelleme :

25 Kasım 2018 - 10:28

reklam

Yapılan görüşmede yürütülen projenin amacına uygun olarak önyargı ve çeşitlilik konularında farkındalık yaratmaya yönelik bireysel ve grup çalışmaları, işbirlikçi öğrenme, oryantasyon ve atölye izleme faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Girne Ağcihan Coşkun tarafından öğrencilerin dil yeterliliği, sosyal ve organizasyon becerileri ile kültürel farkındalıklarının proje çalışmaları sayesinde güçlendiği, mesleki becerilerinin yanında düşünsel donanımlarının da arttığı belirtildi.

Uluslararası çalışmaların öğrencilerimize mesleki ve sosyal açıdan vizyon sağladığı vurgulandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam