Bursa'da o sorun çözüldü! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 08:27
SON DAKİKA

Bursa’da o sorun çözüldü!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde hayvan pazarı yanında bulunan alanda otopark düzenleme çalışmaları başladı.

reklam
Bursa’da o sorun çözüldü!
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2019 - 17:16

reklam

Yaklaşan kurban bayramı münasebetiyle hayvan pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Davut Aydın, bölgede yaşanan otopark meselesine çözüm bulunması için çalışmalara başlandığını bildirdi.

Mezbahanın yanında bulunan boş arazinin otopark olarak kullanılması için gerekli düzenlemelerin başladığını ifade eden Aydın, “Kurban bayramı münasebetiyle hayvan pazarında yoğunluk artmıştır. Alıcı ve satıcı tüm vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için Belediyemizin ekipleri seferber edilmiştir. Bu bölgede yaşanan en büyük sıkıntı araçların güvenle park edileceği bir alan bulunmamasıdır. Yapılan düzenlemeyle vatandaşlarımızın bu konudaki mağduriyetleri giderilmiş olacak ve güvenli, huzurlu bir ortamda alış verişlerini yapacaklar” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam