Bursa'da öğrencilerden can dostlara ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 02:05
SON DAKİKA

Bursa’da öğrencilerden can dostlara ziyaret

Avrupa’nın en modern hayvan barınağı olma özelliğini taşıyan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik ile öğrencileri can dostlarla buluşturdu buluşturdu.

reklam
Bursa’da öğrencilerden can dostlara ziyaret
Son Güncelleme :

02 Haziran 2019 - 2:51

reklam

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Nilüfer Hatun İlkokulu’ndan 145 öğrenci, can dostları ile hoşça vakit geçirdi. Karagöz Hacivat gösterisiyle başlayan etkinlikte, barınak yetkilileri tarafından öğrencilere hayvan sevgisinin aşılanması, bakımı ve sahiplenilmesi konularında da bilgiler verildi.

Doğal yaşam merkezini doyasıya gezen çocuklar, hayvanlarla ilgili merak ettiklerini sorarak onları yakından tanıma fırsatı buldu.

Unutulmaz bir gün geçiren öğrenciler, imkan sunduğu için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam