Bursa'da öğrencilere hayvan sevgisi anlatıldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 17:13
SON DAKİKA

Bursa’da öğrencilere hayvan sevgisi anlatıldı

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere hayvan sevgisini aşıladı.

reklam
Bursa’da öğrencilere hayvan sevgisi anlatıldı
Son Güncelleme :

14 Ekim 2019 - 15:10

reklam

Özel bir okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Yosun, çocuklara Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi hakkında bilgiler verdi. Barınağa getirilen sahipsiz sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının son derece sağlıklı ve steril ortamlarda karşılandığını ifade eden Yosun, tesisteki birimler hakkında da öğrencilere ayrıntılı bilgi verdi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Yosun, çocukların hayvanlarla doğru iletişim kurabilmeleri ve onları sevmeleri için öğrencileri Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne davet etti.

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli Veteriner Hekim Kadir Özdemir de, öğrencilere, hayvanlara çok iyi davranmaları ve hayvan bakmak istiyorlarsa mutlaka pet-shop yerine barınaklardan sahiplenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Veteriner Hekim Özdemir, daha sonra Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nden getirdikleri ‘Arya’ isimli labrador cinsi köpeği ve öğrencilerin ‘Çakır’ ismini verdikleri bir kediyi sahneye çıkartarak çocukların sevmelerine izin verdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam