Bursa'da Oyun Dostu Okul anlatılacak | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 08:24
SON DAKİKA

Bursa’da Oyun Dostu Okul anlatılacak

Okul Öncesi Eğitimin duayeni Prof. Dr. Belma Tuğrul, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu, New Toys Akıl ve Zekâ Oyunları’nın sponsorluğu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıylaBağlantı Bursa’da “Oyun Dostu Okul” konulu bir seminer verecek.

reklam
Bursa’da Oyun Dostu Okul anlatılacak
Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 20:52

reklam

Gerek ulusal gerek uluslararası verdiği konferanslarda eğitimcilere oyunun; çocukların dünyayı anlamalarında en etkili dil olduğunu ve ders ile oyunun iç içe olması gerektiğini belirten Prof. Dr. Belma Tuğrul, 2 Mart Cumartesi günü Bursa’da öğretmenlerle buluşacak. Tayyare Kültür Merkezi‘nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla gerçekleşecek seminere özellikle okul öncesi eğitimcilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Katılımcıların hep birlikte oyun oynayarak başlayacağı seminer, bir sosyal sorumluluk projesine de imza atacak. Öğretmenlerin ücretsiz katılacağı seminere gelirken bir oyuncak getirmesi isteniyor. Kumbarada biriktirilecek oyuncaklar, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uygun gördüğüve ihtiyacı olan bir okula bağışlanacak. Prof. Dr. Belma Tuğrul’u dinlemek isteyen tüm devlet ve özel okul öncesi öğretmen ve yöneticilerinin aşağıdaki linkten kayıt olması gerekiyor.

Başvuru linki: http://bursaarge.meb.gov.tr/www/oyun-dostu-okul-semineri/icerik/261

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam