Bursa'da PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 23:23
SON DAKİKA

Bursa’da PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon

Bursa’da terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

reklam
Bursa’da PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon
Son Güncelleme :

07 Nisan 2019 - 2:46

reklam

Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele şubesi ekipleri, uzun süren takibin ardından gençlik yapılanması bünyesinde faaliyet yürüten bazı kişilerin terör örgütü PKK’nın güncel hedefleri doğrultusunda kitleleri eylemlere yönlendirme arayışı içinde olduklarını belirledi.

Ayrıca şüphelilerin ilerleyen günlerde eylemselliklerini artırabilecekleri, açlık grevlerini tırmandırma, pankart asma ve illegal sokak eylemleri yapmayı planladıkları da tespit edildi.

Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerindeki 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 3’ü üniversite öğrencisi 15 şüpheliyi yakalayan ekipler, bu kişilere ait evlerde yaptıkları aramalarda dijital materyal ve örgütsel içerikli yayınlar ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam