Bursa'da polisi yaralayan şahıs yakalandı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 08:43
SON DAKİKA

Bursa’da polisi yaralayan şahıs yakalandı

Bursa’da dün gece Yavuz Selim Mahallesi’nde çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polisi yaralayan şahıs yakalandı.

reklam
Bursa’da polisi yaralayan şahıs yakalandı
Son Güncelleme :

04 Aralık 2019 - 16:10

reklam

Bursa’da Yıldırım ilçesine Yavuzselim Mahallesi’nde dün gece çıkan kavgaya müdahale eden polis memuru belindeki silahı alan şahıs tarafından vurularak ağır yaralamıştı. Polis memurunun hayati tehlikesi devam ederken, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden de konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.,

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“03.12.2019 günü saat 19:00 sıralarında Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Barış Caddesi üzerinde meydana gelen kavga olayı anonsu edilmiş, Asayiş Ekibimiz olay yerine intikal etmiş, olay yerinde polise mukavemet gösteren M.D. isimli şahısı Polis Memuru A.Ö.(44) gözaltına almaya çalıştığı esnada M.D. İsimli şahıs, Polis Memuru A.Ö.’nün belinden silahını alarak ateş etmesi neticesinde, Polis Memuru A.Ö. sol kafa kısmından ateşli silahla yaralanmıştır. Polis Memuru A.Ö. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine intikal ettirilmiş, Polis Memurunun Hayati Tehlikesi devam etmektedir. Olayda silah kullanan M.D. ile olay esnasında görevli memurlara mukavemet eden diğer şüpheliler S.D.(34), İ.D.(59), T.B.(53) ve M.Y.(49) ekiplerimizin yapmış olduğu çalışma neticesinde olaydan kısa bir süre sonra yakalanmışlardır. Cinayet Büro Amirliğimizde yürütülen tahkikat sonucunda, şüpheliler “Görevinden Dolayı Görevli Memuru Kasten Öldürmeye Teşebbüs ve Görevli Memura Mukavemet” suçlarından mevcutlu olarak Adli makamlara sevk edilmiştir.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam