Bursa'da sevgilisini yakarak öldüren şahsın cezası belli oldu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 08:12
SON DAKİKA

Bursa’da sevgilisini yakarak öldüren şahsın cezası belli oldu

Bursa’da tartıştığı sevgilisini benzin ile yakarak öldüren sanık mahkemede kendisini ”Keşke yaşanmasaydı, üzgünüm” diyerek savunmasına rağmen müebbet hapis ile cezalandırıldı.

reklam
Bursa’da sevgilisini yakarak öldüren şahsın cezası belli oldu
Son Güncelleme :

13 Kasım 2019 - 19:10

reklam

Bursa’da, tartıştığı sevgilisi Şengül Vatansever’i benzin döküp yakarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Ümit Varol (31), öldürülen kadının kardeşi Hanife Öztürk ile tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada son sözleri sorulan Varol, pişmanlık duyduğunu söyledi.

Ümit Varol, “Keşke yaşanmasaydı, üzgünüm. Olaydan bir hafta önce sarmaş dolaş videolarımız vardı. Üç ay önceki mesaja bakarak cinayeti tasarladığım söyleniyor, tasarlayarak öldürmedim. Ben onu olay günü hastaneye götürmek istemiştim, arabadan atlamak istedi o yüzden durdum ve hastaneye götüremedim.” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti sanığa “tasarlayarak, canavarca hisle adam öldürmek” suçundan müebbet hapis cezası verdi.

YOL KENARINDA BULUNMUŞTU

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde 25 Eylül 2018’de yol kenarında yaralı halde bulunup Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Şengül Vatansever, verdiği ilk bilgilerde, kendisinden ayrılmak istediğini söylediği erkek arkadaşı Ümit Varol tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldığını söylemiş, daha sonra sevk edildiği İstanbul’daki hastanede yaşamını yitirmişti.

Vücudunun bazı yerlerinde yanık olan şüpheli Varol ise olay yerinden kaçarken geçirdiği trafik kazasında yaralanmış ve gözaltına alınmıştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam