Bursa'da suçüstü yakalanan hırsızlar serbest bırakıldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 01:34
SON DAKİKA

Bursa’da suçüstü yakalanan hırsızlar serbest bırakıldı

BURSA’da çok sayıda baz istasyonuna girerek, kablo ile bazı teknik malzemeleri çalan ve jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

reklam
Bursa’da suçüstü yakalanan hırsızlar serbest bırakıldı
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 2:46

reklam

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kestel ilçesi Kazancı Mahallesi‘ndeki baz istasyonundan hırsızlık yapıldığı ihbarını aldı. Kısa sürede bölgeye giden ekipler, H.E. ve A.A.’yı suçüstü yakalayarak, gözaltına aldı. Şüpheliler ile birlikte hırsızlıkta kullandıkları eldiven, demir makası ve tornavida ele geçirildi. Daha önce de çok sayıda baz istasyonuna girip, kablo, klima ve bazı teknik malzemeleri çaldıkları gerekçesiyle arandıkları öğrenilen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam