Bursa'da sürücülere kötü haber! Otoparka zam | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 08:48
SON DAKİKA

Bursa’da sürücülere kötü haber! Otoparka zam

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ’la birleşen BURBAK’ın otopark ücretlerine zam yapıldı. Zamlı tarife 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak.

reklam
Bursa’da sürücülere kötü haber! Otoparka zam
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2019 - 12:20

reklam

Bursa’da yasal olup olmadığı yıllardır tartışılan ücretli otopark uygulamasını yürüten Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURBAK (Bursa Otopark İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi), haziran ayında BURULAŞ’la birleşti.

Karar Ticaret Sicili Müdürlüğünce 01/07/2019 tarihinde tescil edillirken, BURBAK’ın 17 Haziran 2019 tarihli, otopark ve çekici ücretlerinin “güncellenmesi” talebi de UKOME’nin 28 Haziran 2019 tarihli toplantısında karara bağlandı.

Böylece Bursa’da otopark ve çekici ücretleri zamlandı.

24 saate kadar otopark ücretleri şöyle:

İş makineleri, TIR ve dorseden alınan 20 TL’lik ücret ile otobüs ve kamyonlardan alınan 15 TL’lik ücrette değişiklik yapılmadı.

Minibüs, midibüs, kamyonet, traktör, otonobil ve düer binek araçların park ücreti 8 TL’den 10 TL’ye çıkarıldı.3 TL olan motosiklet park ücreti ise 4 TL’ye yükseltildi.

BURBAK’IN ÇEKİCİ ÜCRETLERİ

UKOME, yasak yere park edilen araçların otoparka çekilmesinden alınacak ücretleri de artırdı.

Motosiklet 70 TL’den 80 TL’ye, otomobil 105 TL’den 120 TL’ye, kamyonet ve minibüs 110 TL’den 140 TL’ye çıkarıldı. Traktör, kamyon ve otobüs, TIR çekici ücretleri ise değişmedi.

Zamlı tarife 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam