Bursa'da trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam… | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 14:55
SON DAKİKA

Bursa’da trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam…

Bursa’da, telefonunu çaldığını zannettiği trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam serbest bırakıldı.

reklam
Bursa’da trans bireyi bıçaklayan yaşlı adam…
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2019 - 15:15

reklam

Olay, Tahtakale Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, 75 yaşındaki R.Ö, ilişkiye girmek için Sima Ç. ile anlaştı. Evlerinde sohbet ettikleri sırada R.Ö. cep telefonunu koltuğun arasına düşürdü. Telefonunu Sima Ç.’nin aldığını sanması üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

R.Ö, trans bireyi belinden ve elinden bıçakladı. Sima Ç. de sopayla R.Ö.’yü yaraladı. Bağırma seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler sokak üzerinde duran R.Ö.’yü ve binanın içine saklanan yaralı Simay Ç.’yi çıkararak ifadelerine başvurdu.

Tedavilerinin ardından emniyete götürülen R.Ö. ve Sima Ç.’nin ifadelerinin alınmasının ardından olayın aslı öğrenildi. Yaşlı adamın, cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı Sima Ç’yi, telefonunu çaldığını sanması üzerine bıçakladığı bildirildi.

R.Ö.’nün kaybettiğini sandığı telefonun daha sonra oturduğu koltuğun altından çıktığı öğrenildi.

Sima Ç. ve R.Ö. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam