Bursa'da turizm sonunda planlı ilerleyecek! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 12:03
SON DAKİKA

Bursa’da turizm sonunda planlı ilerleyecek!

Turizmde istenen payı bir türlü alamayan Bursa, en başa döndü. Yıllar önce yapılması gereken planlama için BEBKA öncülüğünde kollar sıvandı.

reklam
Bursa’da turizm sonunda planlı ilerleyecek!
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2019 - 17:25

reklam

Bursa, artık her türlü turist gelsin anlayışından “Bursa’ya uygun turist” planlamasına geçiyor.

Konuyla ilgili çalışmayı yürüten Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail Gerim, Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a açıklamalarda bulundu.

Gerim’in açıklamaları şöyle:

‘HEDEF KİTLE BELİRLENİYOR’

“Bursa’nın turizm tanıtım faaliyetlerinin daha planlı yönetilebilmesi için Bursa Valiliği koordinasyonunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde BEBKA tarafından Bursa Turizm Tanıtım ve Marka Stratejisi hazırlandı. Bu çalışmayla hedef kitlenin belirlenmesi, Bursa markasının özgün kimliğinin ve iletişim stratejisinin oluşturulması ve hedef pazarlara yönelik pazarlama çalışmalarının yürütülmesi gibi faaliyetler planlanıyor.”

‘İLK HEDEF GÜNEY KORE’

“Geçen ay Seul’de en büyük 5 turizm acentesi ile birebir görüştük. 45 seyahat acentesinin geniş katılımı ile Bursa Eskişehir ve Bilecik’in sahip olduğu turizm değerleri sunumu yaptık. Ağustos sonunda Koreli etkin blogger ve influencerlardan 10 kişilik bir ekibi ağırlayacağız. Ekim ayı içinde de önde gelen Kore acenteleri gelecek.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam