Bursa'da yaşlı anne-kız kış öncesi evsiz kaldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 08:28
SON DAKİKA

Bursa’da yaşlı anne-kız kış öncesi evsiz kaldı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde çıkan yangında köy evi küle döndü.

reklam
Bursa’da yaşlı anne-kız kış öncesi evsiz kaldı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2019 - 20:10

reklam

Dallıca kırsal mahallesinde yangın çıktı. Eşi 27 gün önce vefat eden Ayşe Tetik’e (65) ait evin çatısında başlayan yangın kısa sürede her yeri sardı. Tavan arasından patlama sesi duyarak dışarı çıkan Ayşe Tetik, çatıdan dumanların yükseldiğini gördü.

Bu arada kendisi ile birlikte yaşayan 90 yaşındaki annesini de içeriden çıkartan kadının imdadına komşuları yetişti. İtfaiye ekiplerine haber verilmesinin ardından yangın söndürüldü, ancak ev kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Dallıca’ya gelerek evi küle dönen aileye yardım eli uzattı.

Kanar, “Evinde çıkan yangından sağ kurtulan ve 90 yaşındaki annesiyle birlikte yaşayan Ayşe Tetik hanımefendiye ve annesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah’ın izniyle Tetik ailesinin yaralarını belediyemiz ve mahalle sakinlerimizle birlikte saracağız. Maddi ve manevi yardımlarımızla sürecin takipçisi olacağız. Tetik ailesine ve mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam