Bursa'da yaşlılar unutulmadı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 15:51
SON DAKİKA

Bursa’da yaşlılar unutulmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla büyüklerle bir araya geldi.

reklam
Bursa’da yaşlılar unutulmadı
Son Güncelleme :

02 Ekim 2019 - 12:15

reklam

Öğretmenevi çay bahçesinde ulu çınarları ağırlayan Başkan Mehmet Kanar’a Başkan yardımcıları Fatma Kocaman, Ercan Leblebici ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ile birlikte yönetimi eşlik etti. Başkan Kanar, tek tek ilgilenip elini öptüğü büyüklerle sohbet etti.

Yaşlılara hediye takdiminde bulunan Başkan Mehmet Kanar, Türk toplumunda yaşlılara ve büyüklere saygı göstermenin önemine değinerek, “Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır. Bizlere yol gösteren, bilgi ve tecrübelerinden faydalandığımız büyüklerimiz sayesinde hayatı öğreniyor yolumuzu çiziyoruz” dedi.

Büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır diyen Başkan Kanar, “Her zaman onların yanındayız. Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde emeği olan yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına belediye olarak insan odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Büyüklerimizin Yaşlılar Gününü kutluyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam