Bursa'da yüksek gerilimin altındaki kaçak binalar yıkıldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 08:34
SON DAKİKA

Bursa’da yüksek gerilimin altındaki kaçak binalar yıkıldı

Bursa’nın Yunuseli Mahallesi’nde üzerlerinden 154 bin voltluk yüksek gerilim hattı geçen 3 kaçak binayı yıkıldı

reklam
Bursa’da yüksek gerilimin altındaki kaçak binalar yıkıldı
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2019 - 17:20

reklam

Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanındaki kaçak binaları tespit ederek yıkıyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen biri 3, iki tanesi ise tek katlı olan toplam 3 kaçak bina, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından iş makinesi ile yıkıldı.

Kaçak binaları yıkmaya giden ekipler, gördükleri manzara karşısında ise büyük şaşkınlık yaşadı. Kaçak binaların her biri, 154 bin voltluk yüksek gerilim hattının altına inşa edilmişti. 3 katlı olarak inşa edilen binanın çatısı ile yüksek gerilim hattı arasında mesafenin iki metreden az olması dikkati çekti. Belediye ekipleri, büyük bir dikkatle yıkımları gerçekleştirdi. Geniş güvenlik tedbirleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
(MŞ-Y)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam